Graag wijzen we je op onze FANN LinkedIn pagina. We gebruiken dit als digitaal platform voor de uitwisseling van actuele informatie. Denk hierbij aan mediaberichten, symposia, literatuur of het posten van specifieke vragen m.b.t. meisjes/vrouwen met ASS. Als je dit leuk lijkt, kun je lid worden van deze groep. Voel je vrij om alleen berichten te volgen, maar ook om actief te participeren. 

 

Tip: bij de LinkedIn instellingen van een groep staan notificaties voor een nieuw gespreksonderwerp standaard uit. Als je goed op de hoogte wilt blijven, en informatie met elkaar wilt delen, dan is het aan te raden dit aan te passen.  Tevens hebben we een Instagram pagina (fann_autisme). Volg hier verhalen en weetjes over autisme bij meisjes & vrouwen.

 

 

 

 

 


Op Instagram hebben we onder andere een een categorie 'eerlijke foto's van meiden en vrouwen met autisme'. Het doel van dit project is om meisjes en vrouwen met autisme zichtbaarder te maken. Miranda Stevens maakt hier prachtige foto's voor. Er verschijnt ook steeds een kort interviewtje bij. Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk dan eens op Miranda's website

 

 

 

 

  Je kunt ons tevens volgen op Twitter (@FANN_network).

 

 


Feeds

Voor de mensen die (bewust) geen social media hebben, maar wel in deze berichten geïnteresseerd zijn, hebben we hieronder feeds van onze Instagram en Twitter. Je kunt op de berichten klikken voor de volledige informatie. Helaas kunnen we geen feed plaatsen van onze LinkedIn, omdat dit een besloten groep is. 

Instagram

Twitter