Op deze pagina willen we spreekbeurten en profielwerkstukken plaatsen die door jullie gemaakt zijn. Het is namelijk enorm belangrijk dat er meer bekend wordt over autisme bij meisjes, zodat ze beter geholpen kunnen worden. We vinden het erg leuk dat jullie daar op deze manier aan bijdragen! En zo helpen jullie anderen misschien ook wel weer met hun spreekbeurt of profielwerkstuk.

 

De stukken hier zijn dus een verzameling van wat jullie opgestuurd hebben naar ons. Ze zijn dus niet door FANN gemaakt of gecontroleerd. Je moet dus zelf ook blijven nadenken en onderzoeken of alles klopt. Daar leer je natuurlijk ook het meest van! Gebruik het vooral om op goede ideeën te komen. Precies namaken mag natuurlijk niet ;-) Je kunt wel dingen van anderen gebruiken, maar dan is het netjes om zijn of haar naam even te noemen. 

 

We snappen dat een werkstuk of spreekbeurt met afbeeldingen een stuk leuker (en misschien ook wel duidelijker) is. We mogen alleen niet zomaar plaatjes verspreiden via internet waar 'copyright' op zit. Omdat het lastig is dit te controleren, kiezen we er voor om de afbeeldingen te verwijderen uit de stukken die jullie aanleveren. We hopen dat jullie dit snappen. 

 

Wil je ook je spreekbeurt of profielwerkstuk over meisjes met autisme delen? Je kunt het opsturen via een mail naar fann.netwerk@gmail.com


Profielwerkstuk: Uitputting door camouflage

Eline is de tweede die ons haar profielwerkstuk toestuurt. Ze heeft hiervoor een 9 gekregen. Goed gedaan zeg!

 

Download


Profielwerkstuk: Diagnose Autismespectrumstoornis (ASS) bij meisjes

Karlijn heeft de eer om als eerste profielwerkstuk geplaatst te worden op deze nieuwe sectie van de website! Ze deelt hem graag met jullie. Je kunt hem hier downloaden.

 

Download